Annons:

Sök

Annons:

18-ÅRING MISSTÄNKS FÖR RÅNET I SILVERDALEN

En man i 18-åråldern misstänks vara inblandad i rånet mot en livsmedelsbutik i Silverdalen för ett par veckor sedan. Det bekräftar av polisen till P4 Kalmar.

Annons:

En rånvåg har svept över Kalmar län. De senaste dryga två veckorna har fyra rån och två rånförsök inträffat, och nu berättar polisen att man sammanlagt har gripit fyra personer kopplade till dessa.

Två personer misstänks för rånet i Västervik, en för rånet i Läckeby samt en person för rånet i Silverdalen.

18-åring anhållen 

Det var vid 19-tiden den 2 januari som två män, beväpnade med ett pistolliknande föremål samt en kniv, rånade livsmedelsbutiken i Silverdalen.

Enligt P4 Kalmar bekräftar nu polisen att en 18-årig man misstänks för inblandning i rånet i Silverdalen. Han ska också har varit kortvarigt anhållen, men släpptes senare på grund av brist på bevis. Misstankarna mot mannen kvarstår dock.

Ser inget samband 

För närvarande ser inte polisen något samband mellan de sex rånen och rånförsöken, utan polisens utredare arbetar utifrån att de är fristående.

– Men det kan förändras beroende på vad vi får fram för information, teknisk bevisning och liknande. Vi jobbar vitt och brett och har inte stängt några dörrar, säger Robert Loeffel, presstalesperson vid polisen i Region syd, till tidningen Barometern.

– Det är en framgång att vi kommit så långt. Det här handlar om svåruppklarade brott om man inte har teknisk bevisning eller tar gärningspersonerna på bar gärning, säger han.

 

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: