Annons:

Sök

Annons:

Idrottsklubbens flaggstång har förstörts:

Målilla GoIF:s flaggstång har utsatts för skadegörelse. Foto: Kjell Mellberg

Idrottsklubbens flaggstång har förstörts: "Skapar så mycket merarbete"

Någon gång under helgen har Målilla GoIF:s flaggstång utsatts för skadegörelse. 
– Det skapar så mycket merarbete för våra ideellt arbetande vaktmästare som gör ett fantastiskt jobb, säger klubbens ordförande Mikael Karlsson.

Annons:

Någon eller några okända gärningspersoner har under helgen förstört en flaggstång genom att dra i linan så knoppen och 20 centimeter av flaggstången har förstörts. 

Kjell Mellberg, en av tre ideellt arbetande vaktmästare på Målilla GoIF:s anläggning sommartid, gjorde upptäckten på måndagsmorgonen. 

– Det blir mer jobb för oss och det är så onödig skadegörelse. Vi kan inte vika flaggstången så vi måste ta dit en skylift och det kostar pengar för föreningen. De har dragit i linan så knoppen och 20 centimeter av stången har gått av, säger Kjell Mellberg och fortsätter:

– Jag vet inte om vi kan såga av flaggstången och göra åtgärda det som är sönder. Man blir frustrerad när det sker skadegörelse. 

Klubbens ordförande Mikael Karlsson tycker också att det är jättetråkigt.

– Att någon eller några håller på med sådana tråkigheter är inte bra för oss och extra tråkigt när vi har fantastiska vaktmästare som ska behöva hålla på med sånt här. Vi måste använda oss av en skylift och det kostar pengar och tid. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: