Annons:

Sök

Annons:

EXTRA: YTTERLIGARE EN PERSON GRIPEN FÖR RÅNET I VIMMERBY

Även en femte person är nu gripen misstänkt för inblandning i guldsmedsrånet i Vimmerby i början av oktober. Enligt uppgifter ska även denna person gripits i Eslöv – och varit måltavla för morgonens insats i just Eslöv.

Annons:

Det var strax efter klockan 17.00 måndag 5 oktober som Guldsmedsaffären på Norrtullsgatan i centrala Vimmerby rånades av två maskerade och pistolbeväpnade personer.

Efter rånet flydde de två pistolbeväpnade och maskerade rånarna till fots från platsen. 

Polisen slog snabbt en ring runt Vimmerby och i en av polisens fordonskontroller greps en misstänkt bara 13 minuter efter rånet utfördes. Mannen, som är i 25-årsåldern och hemmahörande i Malmö, sitter nu häktad.

Vid en samlad omfattande polisaktion i morse greps tre ytterligare misstänkta. Men en person ska man inte ha hittat. 

Har anhållits

Nu har dock även en fjärde person gripits. Enligt uppgifter ska han ha gripits i Eslöv runt lunchtid. Detta innebär att samtliga fem personer polisen och åklagaren misstänkt är inblandade i guldsmedsrånet nu är gripna. 

– Jag kan bekräfta att ytterligare en person är gripen. I övrigt har jag inga kommentarer, säger åklagaren Kjell Jannesson.

Personen är anhållen och ska tilldelas försvarare innan ytterligare förhör hålls. Det rör sig om en man i 20-årsåldern som är hemmahörande i Eslöv, enligt uppgifter.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: