Annons:

Sök

Annons:

  • Elsie och Lars-Gunnar från Vimmerby vann bil i direktsänd tv

    Lars-Gunnar och Elsie Axelsson från Vimmerby firar med bubbel efter att ha fått bingo i söndagens Bingolotto och vunnit en bil. Foto: Privat

  • Elsie och Lars-Gunnar från Vimmerby vann bil i direktsänd tv

    Artisten Chris Kläfford drog bort etiketten för Lars-Gunnar och Elsies nummer 53 och visade upp vinsten, en ny Volkswagen ID.3 till ett värde av 472 900 kronor. Foto: Johan Carlén

Elsie och Lars-Gunnar från Vimmerby vann bil i direktsänd tv

Elsie och Lars-Gunnar Axelsson från Vimmerby fick bingo och kom fram i telefonslussen i söndagens Bingolotto. De är numera glada ägare av en ny Volkswagen ID.3 till ett värde av 472 900 kronor. 
– Vi är nöjda och glada på alla sätt och vis, säger Elsie Axelsson. 

Annons:

Söndagens Bingolotto blev en riktig fullträff för Elsie och Lars-Gunnar Axelsson. Paret satt hemma i Vimmerby och spelade Bingolotto i kväll, fick bingo i tredje spelomgången, ringde in till programmet, kom fram och valde ett nummer på den stora bingolotten.

Elsie och Lars-Gunnar har i slutet av maj varit gifta i 53 år så valet föll helt logiskt på nummer 53. Det resulterade i att de vann en Volkswagen ID.3 till ett värde av 472 900 kronor. 

– Jag ringde först en gång och kom inte fram så jag tryckte om snabbt och hörde då att det var någon som sa något i andra änden. Jag hörde inte vad personen sa först men jag insåg att jag hade kommit fram. Med tanke på att vi har varit gifta i 53 år var det givet att välja nummer 53, säger Elsie Axelsson, som satt hemma i Vimmerby och spelade tillsammans med sin man. 

Firar med bubbel

Stefan Odelberg ledde kvällens program och fick, när Elsie ringde in till programmet, hjälp av artisten Chris Kläfford som tog emot samtalet, drog bort etiketten och visade upp den fina vinsten. De har varit prenumeranter i över tio år och haft en lott i veckan.  

– Det är en jättefin och jättebra vinst som vi är nöjda med. Bilen ska vi behålla. Vi har fått bingo tidigare och då har det blivit småvinster, säger Elsie Axelsson.

Hur ska ni fira denna vinst?

– Det har vi redan gjort med bubbel. Vår dotter har också kommit hit och firat med oss. Vår andra dotter, som bor i Linköping, har ringt och ett av barnbarnen har spelat in programmet. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: