Annons:

Sök

Annons:

Här är niorna på Albäcksskolan som uppmuntrades med stipendium

Albäcksskolans stipendiater: Bakre raden fv: Leo Isaksson, Elias Holmwall, Bobby Lendvei och Elias Karlsson. Främre raden: Selma Nilsson, Lucas Bohlin och Nellie Frank. Foto: Lotta Madestam

Här är niorna på Albäcksskolan som uppmuntrades med stipendium

Vid Albäcksskolans avslutning delades stipendium ut till sju elever i årskurs nio som man tycker svarat för en prestation, värd att framhålla lite extra. 

Annons:

Stipendierna och utmärkelsen ”Klassens prestation” gick till Selma Nilsson, 9A, Lucas Bohlin, 9B, Nellie Frank, 9C, Leo Isaksson, 9D, Elias Holmwall 9E, Bobby Lendvei, 7-9D, och Elias Karlsson 7-9B.

Selma Nilsson: Du försöker alltid göra ditt absolut bästa i varje ämne och med det innehåll du möter. Du är en person som ber artigt om hjälp när och om du fastnar, vilket inte är särskilt ofta. Du har ofta lätt till att dra ett skämt. Du har lätt till ett brett leende och skratt som lätt smittar av sig. Du är en person som får alla att trivas. Du har den fina och värdefulla egenskapen att respektera andras åsikter samtidigt som du står fast vid dina egna.

Lucas Bohlin: Under dina tre år på högstadiet har du gjort en enorm resa. Du har lagt fokus på dina betyg och varit tydlig med att dina mål är viktiga för dig. Genom ditt sätt att vara har du bidragit med god trivsel både för klasskamrater och vuxna. Du har vänt dina motgångar till dina framgångar och vi önskar dig all lycka till på din framtida resa.
Nellie Frank: Du är en elev som har gjort en fantastisk resa, både personligt och kunskapsmässigt. En elev som med tiden har tagit mer plats, gjort sitt yttersta och alltid haft ett fint bemötande mot andra. Du har gjort det mesta med ett leende på läpparna och haft en positiv inställning till allt. Stort lycka till och fortsätt vara den du är.

Leo Isaksson: Detta är en stipendiat som under sina tre år på Albäcksskolan tagit stora steg i sin personliga utveckling. Glad, förstående och god samarbetsförmåga är ord som passar bra in på denna elev. Med ett lugn har eleven tagit sig an olika utmanande uppgifter på bästa sätt. Vi är stolta över din resa och den utveckling du gjort.

Elias Holmwall: Du är en person som alltid väljer att se och ta dig tid för andra. Du har en väldigt pedagogisk sida och har varit en stöttepelare för många klasskamrater. Med glimten i ögat och ett skojfriskt humör livar du upp vardagen för många av oss och bidrar till en god stämning i klassen. Du har en enastående närvaro i skolan under hela högstadietiden. Dessutom är du ambitiös, högpresterande och har en god måluppfyllelse.

Tack för resan vi har fått hänga med dig på från årskurs 7 tillsammans, du ska vara stolt över hur du utvecklats och växt som människa. Vi har aldrig haft en tråkig stund tillsammans med dig då det ständigt ska argumenteras, diskuteras, skämtas och tävlas om alla. Dessvärre får vi också oftast styrk i pingis av dig.

Bobby Lendvei 7-9D: Vi är otroligt stolta över den resa du gjort hos oss på Albäcksskolan. Du har utvecklats mycket både kunskapsmässigt och som person. Du sprider glädje omkring dig och har alltid nära till skratt. Vi är glada över att ha fått lära känna dig och önskar dig all lycka till i framtiden.

Elias Karlsson 7-9B: Du har gjort otroliga framsteg här hos oss. Du har visat stort intresse att ta till dig nya kunskaper. Genom dina frågor har du utmanat oss och skapat bra diskussioner. Du är en omtänksam och snäll kille som alltid bjuder på ett leende.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: