Annons:

Sök

Annons:

Klubben engagerar sig i Musikhjälpen –

Nordic Wellness blir en del av Musikhjhälpen. Sofia Svalin är tacksam över allt engagemang som visats. "Så det blir proffsigt", säger hon med glädje i rösten. Foto: Privat

Klubben engagerar sig i Musikhjälpen – "Blir proffsigt"

Nordic Wellness i Hultsfred blir en del av Musikhjälpen, med ett brett program för att samla in pengar under temat "En tryggare barndom på flykt från krig”.
– När jag började sätta ihop ett program trodde jag inte att det skulle bli så här bra, Alla har verkligen tagit emot det här med öppna armar, säger platschef Sofia Svalin.

Annons:

Nordic Wellness alla klubbar i Sverige engagerar sig i Musikhjälpen. Hultsfred är inget undantag, utan på onsdag den 14 december förvandlas lokalen till en konsertarena.

– Jag har länge tänkt på att göra något med kopplingen mellan Hultsfred och musik, men inte vetat vad jag ska göra. Så kom det här med Musikhjälpen, så det känns bra att göra en aktivitet, dessutom för en god sak.

Hur gick dina tankar när du fick beskedet att alla Nordic Wellness klubbar ska samla in pengar?

– Hultsfred är ju en musikstad, så det är klart vi ska göra lite mer och lite bättre än de andra, säger Sofia Svalin och skrattar.

Men, ska hon vara ärlig hade hon aldrig vågat hoppas på det här gensvaret. Alla hon frågat har direkt sagt ja till att vara med.

– Alla har tagit emot idén med öppna armar och sagt att ”gud vad kul, det här gör vi”. 

Brett program

Så musikprogrammet är brett, med medverkande som Lifvens, The Indigo Echoes, Follow the Ciphner, Ali Usubov och Kalle Sellbrink bland flera andra. I huvudsak lokala inslag.

Medarrangörer är Hotell Hulingen, Strömbom Group, Mörkaste Småland och Svenskt Rockarkiv. Konferencier är Patric Engqvist.

­– Jag hade en bild i huvudet att det skulle bli bra. Men tänkte att jag skulle vara nöjd om jag fick jag tag i ett band. Men varför nöja sig med ett band, när det gick så bra att få folk engagerade, så jag bara körde på. Jag trodde inte det skulle bli så här bra. Nu blir det proffsigt liksom, säger Sofia Svalin, som är tacksam över all bra hjälp från olika håll med att bygga scen och ordna med ljud och ljus bland annat.

– Det blir en auktion också, med signerade saker från band. Trumpinnar, t-shirtar, skivor och jag är sponsrad med padelrack som ska signeras. Alla pengar går förstås oavkortat till Musikhjälpen, säger Sofia Svalin.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: