Annons:

Sök

Annons:

Elföretag i kommunen gjorde märke i taket – anmäls till ARN

Ett elföretag i Hultsfreds kommun har anmälts till Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Bilden är en genrebild. Foto: Pixabay

Elföretag i kommunen gjorde märke i taket – anmäls till ARN

Ett elföretag i Hultsfreds kommun anmäls till Allmänna reklamationsnämnden (ARN).

Annons:

Det var i oktober förra året som en kvinna från Hultsfreds kommun som beställde elinstallation till köket som består av nya ledningar i tak, väggar och golv.

Det hon klagar på är att företaget har gjort ett märke i taket som var nyuppsatt och de har dragit ledningar som sitter fel i golvet och på väggarna. Hon anser också att timpengen är för hög och det är något som hon har påpekat.

Bra första samtal med ägaren

Några veckor senare klagade hon till företaget för första gången och krävde avdrag på fakturan för ett dåligt utfört arbete och att brädan som märket är på ska bytas ut. 

Initialt lät det bra. I första samtalet med ägaren fick hon till svar att de skulle stå för det via försäkringen men sen tog ägaren tillbaka det efter att hans anställda nekat till det.

Kvinnans krav är att företaget ska ersätta den skadade delen av taket med en ny bräda, då märket syns tydligt. De vill också ha avdrag för eldragningen i golvet och att företaget står för ny installation av den delen som går att rätta till.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: