Annons:

Sök

Annons:

Kommuninvånare anmäler försäkringsbolag

En kvinna från Hultsfreds kommun fick skador på sin bil sedan den hade blivit stulen. Försäkringsbolaget vill inte utbetala någon form av ersättning för fordonet. Nu anmäls företaget till ARN. Foto: Pixabay

Kommuninvånare anmäler försäkringsbolag

En kvinna i 30-årsåldern från en ort i Hultsfreds kommun har anmält ett försäkringsbolag till Allmänna reklamationsnämnden (ARN).

Annons:

Kvinnan önskar få en tvist med försäkringsbolaget prövat med ARN och bakgrunden till tvisten är att bilägarens bil blev stulen utanför bostaden i november förra året. 

Fordonet hittades av polisen tre dagar senare, drygt två mil från brottsplatsen. Men det var ingen vacker syn då fordonet hade stora skador utmed hela högersidan. 

Efter en tids utredning meddelade försäkringsbokart att de inte anser att fallet är ett ersättningsbart försäkringsfall. Bilägaren anser att fordonet var helförsäkrat vid tillfället och önskar ett yttrande från ARN i fallet.

Hon vill att ARN följer hennes önskemål och att försäkringsbolaget betalar ut ersättning för att åtgärda reparation av fordonet alternativt lösa in detsamma. Hon anser också att bolaget bör betala ut avbrottsersättning för perioden då bilen var obrukbar. 

Försäkringsbolaget har hela tiden stått fast vid sitt beslut att inte betala ut någon form av ersättning för fordonet. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: