Annons:

Sök

Annons:

Bilen gick sönder direkt efter köpet – Hultsfredsbon kräver hävt köp

En man från Hultsfred är missnöjd med sitt bilköp och har anmält ett företag i mellersta Sverige till Allmänna Reklamationsnämnden. Foto: Pixabay

Bilen gick sönder direkt efter köpet – Hultsfredsbon kräver hävt köp

En man i 45-årsåldern från Hultsfred har anmält ett bilföretag till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN). Han köpte en begagnad bil i slutet av november 2018 som gick sönder redan under första resan.

Annons:

I slutet av november förra året köpte mannen en begagnad Volvo V70 av årsmodell 2004 för 17 500 kronor från ett bilföretag i de mellersta delarna av Sverige.  

Vid hemresan från företaget hann han köra sitt nya fordon i tolv mil innan motorn kapsejsade. Bilen, som hade gått cirka 29 400 mil, bärgades till en bilverkstad i Linköping och felet kvarstår. 

Hultsfredsbon har ringt många gånger till företaget men inte fått något gehör. Han har krävt att köpet hävs och bilföretaget tycker tvärtom och pekar på att de har informerat honom om att bilen var ett reparationsobjekt.

Den informationen är inte mannen bekant med och kräver som sagt att bilköpet hävs samt ersättning på totalt 22 723 kronor för bilköpet, bärgning, förlorad arbetsinkomst, bilskatt och bensin till följebilen.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: