Annons:

Sök

Annons:

  • Ledare uppmärksammades på gymnastikklubbens kickoff

    Louise Weinfors Lockström utnämndes till hedersledamot och och Ali Almahdi blev utsedd till årets HGK:are vid gymnastikklubbens upptaktsträff. Foto: Privat

  • Ledare uppmärksammades på gymnastikklubbens kickoff

    Jonas Hjalmarsson pratar inför klubbens alla ledare.

  • Ledare uppmärksammades på gymnastikklubbens kickoff

    Inger Sand höll en föreläsning om ledarskap inom idrottsföreningar.

Ledare uppmärksammades på gymnastikklubbens kickoff

Hultsfred Gymnastikklubb gör sig redo för ett nytt verksamhetsår. På måndagens upptaktsträff uppmärksammades ledarna Ali Almahdi och Louise Weinfors Lockström.

Annons:

I stort sett alla ledare, närmare bestämt 46 stycken, fanns med på kickoffen på Hotell Hulingen i Hultsfred på måndagskvällen och kvällen startade med att klubbens ordförande Jonas Hjalmarsson berättade om vad som kommer hända under det kommande verksamhetsområdet. 

– Det handlar om ett par nyheter inom gruppträningssektionen, en ny grupp inom Alla kan gympa och familjegympan startar upp igen. 25 nya platser har släppts i truppgymnastiken och vi planerar att arrangera en tävling för truppgymnasterna till våren, säger klubbens verksamhetsutvecklare Wendela Winglycke. 

Han blev årets HGK:are

Louise Weinfors Lockström utnämndes till hedersledamot efter alla år som engagerad i föreningen med motiveringen: ”Du har mer än någon annan lagt ditt hjärta och själ i vår förening. Du ser alltid möjligheter och säger ”jag kan fixa det” innan någon hinner blinka. Du ser till HELA föreningens bästa och har alltid medlemmarna i fokus. Ditt engagemang, ditt blåa hjärta och din glädje har fyllt styrelserummet”.

Ali Almahdi blev årets HGK:are för sitt driv inom parkour. Motiveringen till utmärkelsen som årets HGK:are löd så här: ”Du är en av våra mest engagerade ledare som alltid ser möjligheter och inte är rädd för att anta nya utmaningar. Det är härligt att se hur du brinner för din idrott och hur du sprider din träningsglädje vidare till dina deltagare”.

Efteråt åt samtliga ledare mat tillsammans och lyssnade på en föreläsning med Inger Sand om ledarskap inom idrottsföreningar. 

– Det var en lyckad kväll och vi är väldigt glada över uppslutningen från våra engagerade ledare, säger Wendela Winglycke. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: