Annons:

Sök

Annons:

Lyckosam fransstylist prisad på nytt – var en poäng från guldet

Pernilla Johansson, Josefine Foxman, Erika Carlman och Elisabeth Bexter blev bronsmedaljörer på VM i fransförlängning i Amsterdam. Foto: Privat

Lyckosam fransstylist prisad på nytt – var en poäng från guldet

Den lokala fransstylisten Erika Carlman har tagit medalj på SM och EM. I helgen ingick hon i det svenska laget som tog brons på VM i fransförlängning i Amsterdam. 
– Jag tycker att vi var grymma, säger hon till Dagens Hultsfred. 

Annons:

En bättre start på karriären som fransstylist kan nog inte Virserumstjejen Erika Carlman önska sig med ett SM-brons och en sjundeplats på EM under 2019. 

Nu har hon tävlat på världsscenen i fransförlängning och hennes svenska lag tillsammans med Josefine Foxman, Elisabeth Bexter och Pernilla Nilsson lämnade Amsterdam med ett brons. 

– Vi tävlade i lag och individuellt, sedan räknades alla poäng ihop och vi hade samma poäng som de som tog silver. Då var det lagkaptenernas poäng som avgjorde att vi kom på tredje plats. Jag tycker att vi var grymma och jag är grymt stolt över oss. Vi är ju tredje bäst i världen, det är rätt stort, säger Erika Carlman från Virserum. 

350 deltagare från 40 länder

Det var sammanlagt 350 personer från 40 olika länder som tävlade i Amsterdam och guldet var snubblande nära. 

– Det är givetvis lite surt. Vi hade samma poäng som de som tog silver och var en poäng från att vinna allt. Vi får ändå vara glada för att det blev ett brons, säger hon. 

Carlman kan summera en succéartad start på yrkeskarriären som fransstylist och värt att notera är att hon startade sitt företag hemma i källaren i september 2018 och flyttade till en ny lokal i centrala Virserum under sensommaren 2019. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: