Annons:

Sök

Annons:

Så agerar bostadsbolaget under coronakrisen – stänger kontoret för besök

Hultsfreds Bostäder förändrar sitt arbetssätt på grund av coronavirusets framfart. Foto: Ossian Mathiasson

Så agerar bostadsbolaget under coronakrisen – stänger kontoret för besök

Hultsfreds Bostäder kommer förändra sitt arbetssätt för att begränsa smittspridningen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. 

Annons:

Hultsfreds Bostäder skriver i ett inlägg på sin hemsida att de varje dag träffar många människor och tar till åtgärder för att motverka smittspridningen. 

”Vi på Hultsfreds Bostäder uppmanar alla våra medarbetare att stanna hemma vid minsta symptom på sjukdom och att komma till arbetet först när man varit symptomfri i tre dagar. Vissa dagar kommer detta betyda att vi har en reducerad bemanning och en lägre service. Vi hoppas på förståelse för att vi på detta sätt arbetar med att minska smittspridningen”, skriver det kommunala bostadsbolaget på sin hemsida. 

Kontoret är stängt för besök

Samtliga felanmälningar görs från och med i dag, fredag, bara över telefon och bostadsbolaget kommer fråga anmälaren om man själv eller någon i hushållet nyligen varit sjuk eller vistats utomlands och utifrån det görs en bedömning kring arbetet. 

”Vid utförandet av arbetet är vi noga med handhygien, vi tar inte i hand när vi hälsar och vi håller avstånd”, skriver bostadsbolaget. 

Bostadsbolaget är dessutom särskilt måna om att inte göra arbeten på äldre- och gruppboenden om det inte är nödvändigt. 

Kontoret på Norra Oskarsgatan är stängt för besökande från och med i måndags. 

Vad det gäller städning kommer de lägga extra omsorg på städning av kontaktytor i allmänna utrymmen, bland annat dörrhandtag och hissknappar.  

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: