Annons:

Sök

Annons:

Hon satsar på eget – tar över central lokal i Vimmerby

Josefine Johansson tar över en lokal i centrala Vimmerby och öppnar ny butik. Foto: Privat

Hon satsar på eget – tar över central lokal i Vimmerby

Hon har alltid älskat djur. Nu väljer Josefine Johansson att göra arbete av det. Hon tar över en central lokal i Vimmerby och öppnar Josefines Hundtrim.
– När jag fick chansen kunde jag bara inte tacka nej, säger hon.

Annons:

Josefine Johansson har jobbat som projektledare på V-TAB i Vimmerby i 14 år. Hon har alltid älskat djur och när hon hade återhämtat sig från en utmattningssjukskrivning i början av 2019 så bestämde hon sig för att försöka kombinera de båda sysselsättningarna. 

– Sommaren 2019 började jag, vid sidan av jobbet, att utbilda mig till hundfrisör hos Marina Gross här i Vimmerby. Det är så himla roligt och uttrycket balsam för själen passar väldigt bra in. Jag blir färdig till sommaren och tanken var egentligen inte att ha en egen lokal redan nu, säger Josefine Johansson. 

Men nu tar hon över en central lokal i Vimmerby. 

– Lokalen ligger på Sevedegatan, bredvid Lönneberga Slöjd & Snickeri. När jag fick chansen att ta över den här fina butikslokalen, så cenralt i Vimmerby kunde jag bara inte tacka nej. 

"Hoppas att fler ska hitta mig"

Josefine, som är 36 år och bor i Hultsfred tillsammans med sin familj och husdjur, kommer att jobba deltid i butiken. 

– Det blir flexibla öppettider och man kan alltid nå mig för tidsbokning och när jag är på plats på salongen har jag alltid drop-in för kloklippning och frågor. Det kommer även finnas en del produkter att handla till sina fyrbenta vänner, säger hon. 

Josefine berättar att alla hundrar, stora som små oavsett raser, är välkomna. 

– Även hundar som inte behöver klippas eller trimmas kan behöva ett härligt bad till exempel eller få sina klor klippta. Jag har redan ett litet gäng stammisar, men hoppas såklart att fler ska hitta till mig. 

"Städar efter varje hund"

Hon öppnar lokalen om cirka två veckor, men tar emot bokningar nu både på telefon, sms och Instagram. 

– Så här i coronatider tar jag självklart emot hunden utanför salongen om kunden önskar det och jag städar efter varje hund. Det ska kännas tryggt för båda parter. 

Simon Henriksson

Micael Rundberg

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: