Annons:

Sök

Annons:

Putte inför unika stödkonserten: ”Visar vad Hultsfred står för”

Putte Svensson Sahlin tycker att initiativet med en stödgala för hans hotell Hulingen visar vad Hultsfred står för. Foto: Ossian Mathiasson

Putte inför unika stödkonserten: ”Visar vad Hultsfred står för”

Kvällens publikfria och direktsända evenemang ”Går det inte så går det ändå” är en stödkonsert till förmån för Hotell Hulingen. 
– På något sätt visar initiativet vad Hultsfred och Hultsfredskänslan står för, säger Putte Svensson Sahlin. 

Annons:

I kväll kommer initiativtagarna Kenneth Rosén och Patric Engqvist leverera en publikfri tillställning i Hotell Hulingens restaurang som ska livesändas på Facebook. 

De som tittar på sändningen från soffan, sängen, bussen eller vart ifrån man önskar får tips på hur man kan stötta musikhotellet under kvällens gång.  

"Vi är ett med Hultsfred och vår publik"

Hotell Hulingens Putte Svensson Sahlin ser med tillförsikt fram emot kvällen efter att ha upplevt en tung period med många inställda evenemang och permitterad personal på grund av coronavirusets utbrott. 

– Jag tänker att det är rätt så fantastiskt. På något sätt visar initiativet vad Hultsfred och Hultsfredskänslan står för. För oss betyder stödet och uppskattningen, att folk vill göra något för att verksamheten ska finnas kvar som mötesplats med musik och artister, så mycket mer än pengarna. Pengar betyder också mycket men jag tycker att stödet är helt fantastiskt. Man känner verkligen att vi är ett med Hultsfred och vår publik, att alla sitter i samma båt, säger Putte Svensson Sahlin.

"Går det inte så går det ändå” är en slogan som används av många personer i Hultsfred och i det här fallet kommer den väl till pass. Den direktsända fredagsfesten blir helt utan publik och det är ett 20-tal olika artister som antingen kommer vara på plats eller ha skickat in förinspelat material i förväg.

– Det finns någon som sitter i Stockholm och har skickat in en hälsning. Även Gula Gubben i Halmstad är med, likaså David Urwitz i Göteborg. Jag tror att det är ett 20-tal olika inslag, säger Putte Svensson Sahlin. 

Olika lösningar för att stötta hotellet

Stödkonserten går att följa på två Facebooksidor, antingen på evenemanget ”Går det inte så går det ändå” på Hotell Hulingens Facebooksida eller via Ticketmasters Facebook-sida. 

– Det har gått ut ett nyhetsbrev till en miljon prenumeranter på Ticketmaster. De har 120 000 följare på sin Facebook-sida, säger han.

Patric Engqvist och Kenneth Rosén kommer hålla i trådarna, prata mellan akterna och underhålla publiken. 

– Man kan donera pengar om man vill. Om man bor i Hultsfred så kan man hämta och köpa mat. Om man inte bor här och vill stötta så kan man swisha. Man kan göra en stöddonation via Ticketmaster och köpa en stödbiljett för valfri summa. Det kommer ut information under sändningen.

Putte Svensson Sahlin är inställd på att det blir en kväll med mycket känslor. 

– Jag tycker att initiativet visar vad Hultsfred står för. Vi gör allting tillsammans, det är fantastiskt. Vi tog över hotellet för att vi ville att det skulle bli en mötesplats för Hultsfred med musik och gemenskap. Det har det blivit och det är skönt att veta att det är så uppskattat.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: