Annons:

Sök

Annons:

  • Då blir det bilbingo i Hultsfred: ”Många sluter upp”

    Erica Hammarlund och Rickard Hägglund anordnar bilbingo på Hultsfred Strandcamping på lördag (påskafton). Foto: Ossian Mathiasson

  • Då blir det bilbingo i Hultsfred: ”Många sluter upp”

Då blir det bilbingo i Hultsfred: ”Många sluter upp”

Bilbingo-eventet i Vimmerby överträffade arrangörerna förväntningar. På lördag kommer eventet till Hultsfred Strandcamping. 
– Vi kommer ha ungefär samma upplägg, säger Erica Hammarlund, som driver campingen med Rickard Hägglund. 

Annons:

Rickard Hägglund och Erica Hammarlund tog över campingen i Hultsfred vid årsskiftet och hade planer på en storslagen invigning och start på första säsongen den 1 maj innan coronavirusets ubrott. 

Tillsammans med vännerna Hampus Thorstensson och Elisabeth Wolmeryd på Vimmerby Camping funderade de på hur man kan ha en öppning utan att man träffas. 

Svaret: ett bilbingo-event tillsammans med många lokala företag. 

Påskinspirerad meny

Gårdagens bilbingo på Vimmerby Camping blev en fullträff och på lördag är det Hultsfred Strandcampings tur att stå för värdskapet.

– Vi kommer jobba tillsammans med Hotell Hulingen. I och med att det är påsk så har de satt ihop en påskinspirerad meny med olika smörrebröd, säger Erica Hammarlund. 

Rickard Hägglund lägger till:

– Vi gjorde evenemanget i Vimmerby tillsammans och gör nästa helgs evenemang i Hultsfred tillsammans. Vi känner varandra sedan lång tid tillbaka och det är roligt att göra det tillsammans. Vi kommer hålla till framför stugorna och ner mot stranden. Det blir snyggt med att placera scenen vid vattnet, säger Rickard Hägglund. 

Hur många bilar tar ni in på ert evenemang?

– Vi kommer ha ett maxantal men vi släpper eventet med mer detaljerad information på tisdag. Då kan man börja boka också, säger Rickard Hägglund och Erica Hammarlund. 

"Handlar inte om perfektion"

Erica Hammarlund tycker att bilbingo-idén är kreativ i dessa oroliga tider. 

– Det är många sluter upp för att det inte händer så mycket. Många måste kanske vara hemma under påsken när man inte kan åka iväg, då är det kul att det händer något roligt, säger Erica Hammarlund. 

Rickard Hägglund ser med tillförsikt fram emot kommande helgs evenemang. 

– Det är precis som Hampus (Thorstensson) sa på presskonferensen i tisdags, det handlar inte om perfektion utan mer för att komma ut och ha roligt. Jag såg under kvällen att folk sitter i sina bilar och njuter, säger Rickard Hägglund. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: