Annons:

Sök

Annons:

Nyinvigning av banklokaler livesänds på sociala medier

Virserums Sparbanks renoverade lokaler nyinvigs via sociala medier på måndag. Foto: Ossian Mathiasson

Nyinvigning av banklokaler livesänds på sociala medier

Virserums Sparbanks stora renovering är klar. Med hänvisning till rådande rekommendationer till följd av coronaviruset kommer invigningen äga rum via bankens sociala medier. 

Annons:

Virserums Sparbanks lokaler har under senaste halvåret fått ett välbehövligt ansiktslyft.

Ventilationsanläggningen har varit det stora projektet samtidigt det har gjorts en allmän uppfräschning av kund- och arbetsutrymmen. Under det omfattande renoveringsarbetet, som har pågått från oktober till april, har verksamheten flyttats över gatan till den gamla Posten-lokalen. 

Nu är bankens nyrenoverade och ändamålsenliga lokaler helt klara och personalen är nöjda med resultatet. Banken höll stängt för flytt i fredags och öppnar vid lunchtid på måndag. 

Invigning på sociala medier

Med anledning av coronavirusets utbrott och rådande rekommendationer planerar banken för en annorlunda invigning på måndag. Invigningen kommer sändas via bankens sociala medier och innehålla traditionella invigningsinslag. 

”I virustider får även festligheterna anpassas men självklart klipper vi ett band och tar en rundtur i det nya. Och moderna som vi är så livesänder vi. Vi står väl rustade och redo för många nya år av liv och rörelse i trakten med gamla och nya kunder”, skriver Virserums Sparbank på sin Facebooksida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: