Annons:

Sök

Annons:

JUST NU: KLART MED NY ÄGARE TILL MOLILJAN

Moliljan i Målilla, ofta kallad Slottet i skogen, har Lena Bengtsson som ny ägare. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: KLART MED NY ÄGARE TILL MOLILJAN

Den jättestora byggnaden, Moliljan i Målilla, har fått en ny ägare. Lena Bengtsson har köpt fastigheten för tre miljoner kronor efter en exekutiv auktion. 

Annons:

Dagens Hultsfred var i slutet av april först med att rapportera om att Moliljan utanför Målilla, som har stått tomt och öde i flera år, närmar sig en ny ägare.

Den tidigare ägaren hade stora ekonomiska skulder till Kronofogden, något som ledde till att de gjorde en utmätning av den skuldsattes egendom för att få in pengar till skulden. 

Därefter har ägarbolaget satts i likvidation och en konkurs för bolaget inleddes i mars där konkursförvaltaren begärde en exekutiv försäljning gällande Moliljan. 

Vid en exekutiv auktion ropades fastigheten ut och fick en ny köpare för tre miljoner kronor. I dag har fördelningssammanträdet hållits och det är Lena Bengtsson, som tar över Moliljan och har betalat tre miljoner för fastigheten. 

Vår tidning har försökt nå Lena Bengtsson under eftermiddagen, som hälsar att hon sitter i möte hela dagen och vill ha frågor via sms.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: