Annons:

Sök

Annons:

Här är årets UF-företag i Hultsfred – vill få fler att förstå reglerna

Alexander Lagerström och Rasmus Johansson har fått pris för årets UF-företag. Foto: Pressbild

Här är årets UF-företag i Hultsfred – vill få fler att förstå reglerna

Många brukar ha åsikter om domare på fotbollsplanen – utan att själva ha särskilt bra koll på reglerna. Det har årets UF-företagare i Hultsfred tagit fasta på. Affärsidén är att lära ut reglerna. Bakom idén står Alexander Lagerström och Rasmus Johansson. 

Annons:

Årets UF-företag brukar prisas på företagargalan, men detta år delas priset istället ut i samband med skolavslutningen. I hård konkurrens vann Regelcoachen UF med Alexander Lagerström och Rasmus Johansson som entreprenörer. 

Tvåa kom Gröna Påsen UF (Alva Bogren, Ella Nylander och Maria Hirte) och Hoof Decor UF (Ida Nilsson och Tilde Håkansson).

"Konkurrensen var stor, hela 19 UF-företag från Hultsfreds gymnasium tävlade om priset. En jury har sedan vägt in helhetsintryck, affärsidén, marknad, ekonomi och företagets utsikter inför framtiden", skriver kommunen på sin hemsida. 

Regelcoachens affärsidé är att föreläsa om fotbollens regler för föreningar som dels vill veta mer om regelverket och även förbättra klimatet på planen. 

Motiveringen lyder såhär: 

Ett gott exempel på entreprenörskap och ungt företagande. Ni är både goda förebilder och bidrar starkt till ett gott klimat. Genom att kombinera intresse med kunskap och nätverkande hittade ni affärer i en egen nisch. Snyggt, smart och helt enligt regelboken – grattis till en riktig fullträff Regelcoachen UF!

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: