Annons:

Sök

Annons:

FÅ NYA FALL AV COVID-19 I LÄNET

Foto: Arkivbild

FÅ NYA FALL AV COVID-19 I LÄNET

Den senaste rapporten från Region Kalmar visar bara ett nytt bekräftat fall av sjukdomen Covid-19 i Kalmar län. Rapporten visar att det inte är några nya fall i varken Västervik, Vimmerby eller Hultsfreds kommun. 

Annons:

Ökningen av nya fall av covid-19 har varit svag under helgen. Endast ett nytt fall av sjukdomen har konstaterats. Både Västervik (77), Vimmerby (10-) och Hultsfred (17) ligger kvar på samma antal bekräftade fall som under söndagen. Även Kalmar, den kommun i länet som drabbats hårdast av smittan, ligger kvar på 222 bekräftade fall.

Regionens siffra av 30 personer som avlidit på sjukhus i covid-19 står även den fast, även om Folkhälsomyndigheten tidigare uppskattat den totala siffran vara närmare 50 personer. Det inträffade ett dödsfall i helgen i covid-19. Det rör sig om en man i 85-årsåldern.

Enligt dagens rapport vårdas nu 15 personer i länet för covid-19, varav tre stycken i respirator. Sammanlagt har 6 546 personer i Kalmar län testats för smittan, varav 596 bekräftats positiva.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: