Annons:

Sök

Annons:

JUST NU: POPULÄR VIMMERBYRESTAURANG GÅR I KONKURS

Smak by Simon I Vimmerby går I konkurs. Bilden är en genrebild. Foto: Pixabay

JUST NU: POPULÄR VIMMERBYRESTAURANG GÅR I KONKURS

Smak by Simon, den populära restaurangen i Vimmerby, går i konkurs. Det skriver restaurangen i ett inlägg på sina sociala medier på tisdagsförmiddagen.

Annons:

Coronapandemin slår hårt mot många restauranger och verksamheter i Vimmerby med omnejd. I dag kom det tråkiga beskedet att Smak by Simon i centrala Vimmerby väljer att själva sätta sig i konkurs.

"Vi har kämpat så hårt hela året, vi startade med vattenskada och gjorde i samma andetag fler förbättringar i restaurangem för att kunna ta emot er gäster på ett helt annat sätt hos oss. Sedan kom det som skulle bli vår död – COVID-19. Vi har gjort allt vi kan för att överleva tills dess att Vimmerby fylls av turister igen, och nu är den tiden här. Det är nu vi ska bygga upp kapital att faktiskt överleva under hösten och våren. Tyvärr uteblir den perioden i år vilket också medför att vi nu väljer att själva sätta smak i konkurs", skriver Smak i ett inlägg på Facebook. 

"Känns förjävligt"

Det är Simon Johansson och Filip Petersson som driver verksamheten men nu finns det ingen annan utväg. 

"Det är som ni förstår inget lätt beslut för oss att ta, det här är något vi har drömt om sedan vi var små, och nu raseras det på ett sätt som känns förjävligt. Men vi har inget annat val under rådande situation. Vi är enormt tacksamma för alla som jobbat hos oss, till alla leverantörer och inte minst till alla er som hjälpt oss att utveckla Smak till vad det blev. Vi känner därför samtidigt att vi vill avsluta på ett värdigt sätt gentemot våra medarbetare, leverantörer och gäster och vill därför inte sänka oss till en nivå där allt är förstört. Vi avslutar en resa som vi tillsammans startade 2017-04-01 med en fullsatt helg, det är minnen vi kommer ta med oss", skriver Smak. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: