Annons:

Sök

Annons:

Jesper Madsén prisades för goda insatser i näringslivet

Jesper Madsén utsågs till årets näringslivsstipendiat. Foto: Ossian Mathiasson

Jesper Madsén prisades för goda insatser i näringslivet

Jesper Madsén på Axipto AB gör mycket för Hultsfreds kommuns näringsliv. I dag kom belöningen i form av priset som årets näringslivsstipendiat. 

Annons:

Vårens företagsgala i Hultsfreds kommun gick inte anordna till följd av coronapandemins effekter. 

I dag hölls en mindre ceremoni för att tillkännage vinnarna av 2019 års företagspriset. Årets näringslivsstipendiat var en av fyra kategorier och Jesper Madsén på Axipto i Målilla belönades för sina viktiga insatser för Hultsfreds kommuns näringsliv.

– Jag är hedrad och det var oväntat att jag fick priset. Jag blir rodnande rörd när jag hör motiveringen. Ett sådant här pris ägs av en organisation. Jag som ledare för ett företag i näringslivet blir aldrig starkare än summan av min organisation och medarbetarna som jag har runt omkring mig. De bidrar med så oroligt mycket glädje, engagemang och kompetens, säger Jesper Madsén när han tar emot priset av Tomas Söreling. 

Fakta

Så lyder juryns motivering till Jesper Madsén:

”En viktig resurs för kommunens näringsliv som alltid frikostigt bjuder på sig själv i både tid och engagemang. Med ett hjärta som klappar extra för företagande och ungt entreprenörskap bidrar Jesper aktivt till att sporra fler. En flitig och trogen medlem i kommunens tillväxt- och näringslivsråd och en stark och energisk drivkraft att räkna med för samhället i stort".

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: