Annons:

Sök

Annons:

Hon är platsansvarig på nya anläggningen –

"Än får man ge sig tåls, öppningen av Nordic Wellness i Hultsfred är framflyttad två veckor till den 17 maj", berättar platsansvarig Sofia Svalin. Foto: Privat/Lotta Madestam

Hon är platsansvarig på nya anläggningen – "Därför skjuts öppnandet fram"

Sofia Svalin har fått tjänsten som platsansvarig på Nordic Wellness, som öppnar i Hultsfred inom kort.
– Jag körde förbi och såg att de byggde, det kändes rätt i magen att söka tjänsten, säger hon.

Annons:

Än får man dock ge sig till tåls och vänta på premiären ett par veckor. Öppningsdatumet har flyttats fram till den 17 maj. Ett beslut som togs så sent som under tisdagen.

– För att inte chansa om golven hunnit torka i tid eller inte, så flyttar vi fram öppningsdatumet två veckor för att hela utbudet ska vara fullt tillgängligt på öppningsdagen, berättar 39-åriga Sofia Svalin.

Vad tänker du kring det, att premiären måste senareläggas?

– Det är tråkigt förstås, men det får oss bara att längta ännu mer. Jag tänker att vi får göra det bästa av situationen och göra en extra bra öppning. Jag ska försöka planera in så det blir en fest hela veckan, eftersom man får vänta på premiären.

”Känns jättespännande”

Sofia Svalin är den som fått tjänsten som platsansvarig för Hultsfredsanläggningen, som är en av 295 klubbar runt om i landet.

Hon har varit anställd i en månad och följt slutprocessen med att färdigställa byggnationen på handelsområdet Knekten.

– Det känns verkligen jättespännande, det kommer bli jättebra det här, säger hon.

Vad var det som fick dig att söka tjänsten?

– Jag åkte förbi när de höll på att bygga och frågade min sambo vad det skulle bli. Jag gick in och tittade om de sökte några anställda och då fick jag en bra magkänsla och sökte tjänsten. Jag har tränat från och till, älskar kundkontakt och människor och att få hjälpa till, det var det som lockade mig till det här jobbet.

Hur ser du på att Nordic Wellness etablerar sig i Hultsfred?

– Jag har bara positiva tankar och tror att det kommer blir jättekul. Redan nu känner jag att det är en jättebra stämning inom hela företaget med vikt på att ha roligt. Så jag känner att vi kommer kunna sprida mycket glädje och pepp. Det är sådant jag brinner för, så det är kul.

­Kärleken förde henne hit

Sofia Svalin är relativt nyinflyttad, sedan kärleken fört henne hit från Östergötland.

– Där startade jag upp och drev ett hunddagis, en rullande hundbuss med butik, men nu bor jag här i Hultsfred sedan ett år tillbaka med min sambo Ken Kängström och jag har tre söner och en bonusson.

Rekryterar fortfarande personal

Företaget är fortfarande mitt uppe i rekryteringsprocessen. Så här långt har ytterligare tre personer anställts som receptionister.

– Vi behöver hela tiden personliga tränare så det söker vi. Har man inte en utbildning hjälper vi till att lotsa, säger Sofia Svalin.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: