Annons:

Sök

Annons:

  • Platschef Sofia Svalin och distriktschef Stina Gagnöberg klippte bandet när Nordic Wellness invigdes på tisdagen. Foto: Lotta Madestam

  • Man hade väntat med invigningen till dess att omklädningsrummen och bastun var färdiga att tas i bruk. "Bastun är riktigt efterlängtad", säger Sofia Svalin. Foto: Lotta Madestam

  • Axel Folkesson var nyfiken på satsningen och tog sig en titt på lokalerna vid invigningen. Här tillsammans med Ville och Hilma Folkesson. Foto: Lotta Madestam

  • Mimmi Jansson spelade musik från Red Bullten, som var på besök i Hultsfred. Foto: Lotta Madestam

  • Ester Westerling och Otto Westerling spelar mycket padel, fast i Vimmerby. Nu var de nyfikna på att se anläggningen i Hultsfred och spelade en match under invigningen. "Vi har ingen singelbana inomhus i Vimmerby", sa Ester. Foto: Lotta Madestam

  • Kollegorna Rustam Chirinov, Kenan Hadzic och Tuan Dinh fixade med ballongerna. Foto: Lotta Madestam

Intresset över förväntan – så många har tecknat medlemskap

Leveranskrångel har försenat färdigställandet av omklädningsrum och bastu. Lagom till Nordic Wellness invigning stod allt klart för att tas i bruk.
– Intresset har varit över förväntan, vi har redan över 500 medlemmar. Det är otroligt bra för en relativt liten ort.

Annons:

Det sa distriktschef Stina Gagnöberg när hon deltog i tisdagens invigning.

– Det är tradition när Nordic Wellness etablerar sig på en ny ort att först öppna och sedan ha invigning, så det blir två separata event, säger Sofia Svalin, platsansvarig.

Försenade färdigställandet

Man hade väntat med invigningen till dess att omklädningsrummen och bastun var färdiga att tas i bruk. Dels försenades torktiden på golvet i hela klubben, dels har det varit en del leveranskrångel.

– Det är jättevälkommet att allt nu är klart, säger Sofia Svalin och visar runt. Omklädningsrummen har inte efterfrågats fullt så mycket, men däremot bastun den är riktigt efterlängtad.

Stort vinstbord

Den nio timmar långa invigningsfesten rymde allt från traditionell bandklippning och invigning av grillen, så man kunde bjuda på korv med bröd, till tävlingar med priser till ett värde av 50 000 kronor och besök av Red Bullten, varifrån Mimmi Jansson spelade musik som spred sig över hela handelsområdet.

Det fanns också olika aktiviteter, bland annat ansiktsmålning, och tävlingar för barnen, så de hade sitt eget program.

Hur vill ni summera första månaden?

– Över förväntan, säger Stina Gagnöberg. Vi hade varit jättenöjda med 400 medlemmar så här långt, men det har varit en helt otroligt bra öppning så vi har fått över 500 medlemmar, vilket är superbra på en relativt liten ort.

Invigningen besöktes av bland annat Axel Folkesson med familj.

– Vi var lite nyfikna och tyckte det kunde vara roligt att titta in och se hur det blev, säger Axel Folkesson, som själv tränar på gym ibland, fast på annat ställe.

– Det är roligt att se hur andra gym ser ut, tillägger han och lyfter fram fördelen med att gym och padelbanor är på samma ställe.

Olika träningsgrupper

Enligt Stina Gagnöberg har det varit fin beläggning på padelbanorna och otroligt tryck till gymmet.

– Vi har medlemmar i alla åldrar och med olika träningsbakgrund, säger hon.

– I nästa vecka startar vi sommarlovspadel för de från sju år och vi har också senior igång som tränar på klubben, berättar Sofia Svalin. Så vi har nått ett brett spektra av olika människor och åldrar.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: