Annons:

Sök

Annons:

BILFÖRETAG I VIMMERBY TAR IN NYTT MÄRKE

Anders Marteleur och Peter Palm är nöjda med överenskommelsen som innebär att Holmström Bil börjar sälja Peugeot. Foto: Pressbild

BILFÖRETAG I VIMMERBY TAR IN NYTT MÄRKE

Bilföretaget Holmströms Bil utökar portföljen och tar in Peugeot i sitt sortiment. Det meddelar företaget i ett pressmeddelande. 

Annons:

Avtalet gäller försäljning av nya bilar, service, reparation, reservdelar och tillbehör. Premiär blir det med öppet hus vecka 14. 

"Tillskottet i vårt produktutbud kommer att medföra en fördubbling av våra försäljningsvolymer och verkstadsarbeten på vår anläggning i Vimmerby. Eftersom K.W. Bruun är generalagent för både Citroën och Peugeot, kommer detta att medföra många viktiga och kostnadsbesparande synergier för oss. Vi kommer framöver att behöva nyrekrytera, i första hand på verkstadssidan", skriver företaget. 

Företagets operativa chef Anders Marteleur är nöjd med tillskottet som kommer att leda till fler arbetstillfällen: 

– Peugeot är ett varumärke på stark frammarsch i Sverige och som nu står inför flera stora lanseringar av bland annat elbilar och plug-in hybrider. Därför är det extra roligt att kunna välkomna Peugeot till oss, säger Anders Marteleur, operativ chef för Holmström Bil. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: