Annons:

Sök

Annons:

Här är SMAK-ägarnas nya företag – ”Känns otroligt roligt

Simon Johansson och Filip Petersson har startat ett nytt företag efter att SMAK försattes i konkurs i somras. Foto: Pressbild

Här är SMAK-ägarnas nya företag – ”Känns otroligt roligt"

I somras försattes populära Vimmerbyrestaurangen Smak i konkurs. Nu har ägarna Simon Johansson och Filip Petersson startat ett nytt bolag: Art Restaurang & Catering AB.
– Det känns otroligt roligt, säger Simon Johansson.

Annons:

Hur företagets verksamhet ska se ut vill inte Johansson gå in på, men företaget är bildat och det har också kommit in en registrering om att hantera livsmedel till kommunen.

– Vi vill avvakta med att presentera våra tankar och visioner innan vi har allting på plats, men det jag kan säga är att vi känner oss heltaggade för att komma igång igen och att vi tror stenhårt på den nya konstellationen.

Förutom Johansson och Petersson är Korka Kvarn AB delägare till Art Restaurang & Catering AB. Korka Kvarn AB drivs av Josefin Karlsson strax utanför Vimmerby. 

– Vi hade ett samarbete med Korka Kvarns stora trädgårdsodling under tiden vi drev Smak och nu ska vi bygga upp en ny verksamhet tillsammans med ännu mer fokus på det lokala. På sikt tror jag att det kan bli fantastiskt. Det är vad jag kan säga just nu, säger Simon Johansson.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: