Annons:

Sök

Annons:

KLART: MATBUTIK ETABLERAR SIG PÅ NYA HANDELSOMRÅDET

Willys kommer etablera en ny butik på nya handelsområdet i Hultsfred och flyttar in våren 2022. Foto: Ossian Mathiasson

KLART: MATBUTIK ETABLERAR SIG PÅ NYA HANDELSOMRÅDET

Det har tisslats och tasslats om att Willys är i behov av nya lokaler. Nu står det klart att matbutiken blir först ut på det nya handelsområdet i Hultsfred. 

Annons:

Willys nuvarande butik ligger ett stenkast från det nya handelsområdet som Växjöbaserade Famera Fastigheter har tagit över. 

I förra veckan sa Johan Erlandsson, vd på Famera Fasigheter, att två butikskedjor var klara för etablering på handelsområdet och vill att butikerna själva ska gå ut med nyheten.

Flyttar in våren 2022

Nu är det officiellt att Willys byter läge i Hultsfred och flyttar in på det nya handelsområdet.

”Vi får väldigt bra förutsättningar för att visa upp vårt koncept”, säger etableringschef Tor Gullberg i ett uttalande till Willys hemsida. 

Lokalerna är betydligt större till ytan, drygt 3 000 kvadratmeter, och parkeringsmöjligheterna blir bättre. Våren 2022 flyttar Willys in i de nya lokalerna och det är Famera Fastigheter som bygger upp lokalerna åt Willys. 

”Vi har en trogen och växande kundkrets i Hultsfred, och med det nya läget och helt nya, moderna lokaler får vi nu väldigt bra förutsättningar för att visa upp vårt koncept på”, säger Tor Gullberg.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: