Annons:

Sök

Annons:

Vimmerbypolitikern föreslås bli omvald som ordförande

Daniel Nestor föreslås bli omvald som ordförande för SSU i länet. Foto: Pressbild

Vimmerbypolitikern föreslås bli omvald som ordförande

Vimmerbypolitikern Daniel Nestor föreslås bli omvald som ordförande för SSU Kalmar län. Det skriver man i ett pressmeddelande. 

Annons:

Den 29 februari samlas framtidens unga socialdemokrater i länet för årskonferensen. Då ska partiet fatta beslut om sin politik och en ny styrelse ska väljas. 

"Under 2020 kommer SSU Kalmar län fokusera på att påverka Socialdemokraternas politik, sänka trösklarna för att organisera fler unga samt för att möjliggöra mer politiskt engagemang i Kalmar län. På distriktsårskonferensen kommer ett nytt reformprogram antas för att sätta press på Socialdemokraterna. Till distriktsårskonferensen har medlemmar skickat in motioner, dessa handlar bland annat om att rädda östersjön, tillsätta en barnminister och avgiftsfri kollektivtrafik för unga", skriver man i ett pressmeddelande.

Daniel Nestor föreslås bli omvald som ordförande. 

– Jag är riktigt taggad på att samlas för distriktsårskonferensen för att forma framtidens politik tillsammans med alla våra medlemmar i distriktet. SSU är helt avgörande för Socialdemokraternas framtid och därför är vår viktigaste uppgift att driva på för en politik som skapar mer jämlikhet i samhället, säger Nestor.

Övriga föreslagna val är följande: Alexander Högberg, kassör, Simon Josefsson, ledamot, Felicia Svensson, ledamot, Ellen Persson, ledamot, Manda Hedin, ledamot samt Tuva Hedh, ledamot.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: