Annons:

Sök

Annons:

Han ställer inte upp för omval:

Carl-Wiktor Svensson hoppar av sitt uppdrag som ordförande för Moderaterna i Hultsfreds kommun. Foto: Ossian Mathiasson

Han ställer inte upp för omval: "Behövs extra mycket på hemmaplan"

Det blev bara ett år på ordförandeposten. Carl-Wiktor Svensson kommer inte ställa upp för omval på morgondagens årsmöte för Moderaterna i Hultsfreds kommun. 

Annons:

För ett drygt år sedan valdes Carl-Wiktor Svensson till ny ordförande för Moderaterna i Hultsfred. Det blir bara ett ettårigt uppdrag. Han har avböjt att kandidera eftersom han nyligen blev pappa för andra gången.

"Min sambo och jag har nyligen blivit förälder igen och en tid framåt behövs jag därför extra mycket på hemmaplan. Min politiska ambition i närtid är att sköta mina förtroendeuppdrag, skriva motioner och att stötta lokalföreningen, däremot inte att leda verksamheten. Att vara ordförande är ett viktigt utvecklingsarbete och måste skötas av nån med mer tid än vad jag har att erbjuda närmsta året", säger Carl-Wiktor Svensson till Dagens Hultsfred.  

I morgon har Moderaterna i Hultsfreds kommun årsmöte på Ekliden i Virserum. Carl Dahlin, regionråd Kalmar län, är inbjuden att föreläsa kring vardagen som heltidspolitiker i länet. Moderaterna bjuder genom Percy Hesselgård både medlemmar och äldreboende på nybakta semlor.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: