Annons:

Sök

Annons:

Hon är ny ordförande för Moderaterna i Hultsfred

Marianne Vifell Waters är ny ordförande för Moderaterna i Hultsfred. Här flankeras hon av Carl-Wiktor Svensson och Carl Dahlin. Foto: Privat

Hon är ny ordförande för Moderaterna i Hultsfred

Carl-Wiktor Svensson ställde inte upp för omval som ordförande på Moderaternas årsmöte. Marianne Vifell Waters är ny på posten och Carl-Wiktor Svensson är ny vice ordförande.

Annons:

Moderaterna i Hultsfreds kommun anordnade årsmöte på Ekliden i Virserum på tisdagen. På årsmötet valde Marianne Vifell Waters till ny ordförande och Carl-Wiktor Svensson, som avböjde att kandidera till ordförandeposten eftersom han nyligen blev pappa för andra gången, tar klivet ner till rollen som vice ordförande. Befintlig styrelse omvaldes på det stora hela. 

– Moderaterna har den bästa politiken, men vi kan bli bättre på att implementera och marknadsföra den i kommunen. Jag ser fram emot att utveckla politiken tillsammans med min styrelse samt att vara inlyssnande från medborgarna om vad de tycker är viktigt, säger den nyvalda ordförande Marianne Vifell Waters.

Fokus på utvecklingsarbete

Moderaterna kommer från och med nu lägga fokus på politikutvecklingsarbetet. 

– Det gör vi med nya idéer kring hur hela Hultsfreds kommun kan utvecklas samt hur moderat politik ska få tydligare genomslag i kommunens allianssamarbete, säger Carl-Wiktor Svensson. 

Carl Dahlin, oppositionsråd och vice ordförande i Region Kalmar läns personalutskott, var talare på Moderaterna i Hultsfreds kommuns årsmöte och berättade om behovet av att både vinna och förtjäna medarbetarnas förtroende. 

– Regionen står inför en diger uppgift när bara 14 procent av regionens personal ser sin arbetsplats som attraktiv. Målet att bli Sveriges bästa arbetsplats är ännu långt borta, säger Carl Dahlin.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: