Annons:

Sök

Annons:

Länets SD-topp:

Mattias Bäckström Johansson kritiserar budgeten. Foto: Sverigedemokraterna/Pressbild

Länets SD-topp: "Strösslar med skattebetalarnas och lånade pengar"

Regeringens budget möter förstås både ris och ros. En som kritiserar den är sverigedemokraten Mattias Bäckström Johansson.
– Man strösslar med skattebetalarnas och lånade pengar, säger han.

Annons:

Den rekordstora budgeten, som innehåller 105 miljarder kronor nya satsningar och skattesänkningar, kritiseras nu av Sverigedemokraternas riksdagsledamot från länet.

Mattias Bäckström Johansson anser att budgeten är spretig.

– Regeringens budget präglas av kompromissförslag i alla möjliga riktningar för att premiera de partier som man gjort upp med. Något som leder till att det blir vare sig hackat eller malet med småduttande och där effektiviteten i de olika förslagen blir väldigt låg. Detta verkar man konsekvent bortse ifrån då man strösslar med skattebetalarnas och lånade pengar, säger Mattias Bäckström Johansson (SD) i ett pressmeddelande. 

Han menar att det behövs en ordentlig satsning som gör skillnad. 

– Det som verkligen behövs är en ordentlig satsning som gör skillnad för att stimulera efterfrågan i den svenska ekonomin samtidigt som ytterligare förstärkningar behövs inom den kommunala och regionala välfärden. Dessutom brister regeringen kriminalpolitik fortsatt där rättskedjan underfinansierad om man på allvar ska kunna bekämpa den växande brottsligheten.

Här kan du läsa mer om vad budgeten betyder för länet.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: