Annons:

Sök

Annons:

Kommande fullmäktigemöte i Hultsfred blir historiskt

Hultsfreds kommuns fullmäktigesammanträde i december kommer att bli helt digitalt Foto: Ossian Mathiasson

Kommande fullmäktigemöte i Hultsfred blir historiskt

Kommande sammanträde med kommunfullmäktige i Hultsfreds kommun blir historiskt med tanke på att alla ledamöter deltar digitalt. 

Annons:

Kommunfullmäktiges ordförande Anders Andersson skriver i ett pressmeddelande att kommande sammanträde blir helt digitalt för alla ledamöter utom fullmäktiges presidium där ordförande och en vice ordförande tillsammans med kommunsekreterare och kommunchef kommer att finnas på plats fysiskt i Valhall. 

”Detta gör vi nu för att minimera smittspridning i vår kommun och som en signal om att det går att använda digitala kanaler också för beslut i kommunfullmäktige”, skriver Anders Andersson i pressmeddelandet. 

"Historiskt sammanträde"

Det blir första gången som kommunfullmäktige i Hultsfred håller sammanträde helt digitalt.

"Senast var det cirka två tredjedelar av ledamöterna som deltog digitalt. Det blir ett historiskt sammanträde nu i december samtidigt som det nu är 50 år sedan "storkommunen" Hultsfreds kommun bildades", skriver Anders Andersson. 

Utdelning av kulturstipendium och miljö- och byggnadspris kommer genomföras under sammanträdet i december. 

”Vi har tagit hänsyn till de restriktioner som gäller på grund av coronapandemin. Planeringen är sådan att mottagarna av dessa priser kommer i omgångar att släppas i lokalen Tor/Ymer för att vi inte ska vara fler än åtta personer i lokalen samtidigt”, skriver han. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: