Annons:

Sök

Annons:

Målilla har gjort klart med sitt första nyförvärv

Joel Johansson är klar för Målilla Bandy. Foto: Målilla Bandy

Målilla har gjort klart med sitt första nyförvärv

Ett par spelare och tränaren Johnny Quiros har tackat för sig. Nu presenterar Målilla Bandy sitt första nyförvärv inför nästa säsong.

Annons:

Det är den 20-årige målvakten Joel Johansson som har skrivit på för rödvitt. Nässjökillen kommer senast från spel hos seriekonkurrenten BK Bore och när Niels-August Engelhart Corneliussen inte skulle bli kvar i klubben tog man kontakt med Joel Johansson. 

– Joel är en kille som kommer passa bra in i vårt lag. Vi ser stor utvecklingspotential i honom och det ska bli spännande att se vilka kliv han kan ta hos oss, säger Jonas Karlsson i sportgruppen till föreningens hemsida. 

Joel Johansson började spela i Bore via ett utvecklingsavtal under sista året på gymnasiet och när han tog studenten erbjöds han ett kontrakt och flyttade till Oskarshamn.

Nu har målvakten kritat på för Målilla Bandy. 

– När ”Micke” (Mikael Karlsson) ringde så kändes det kul direkt. Målilla är ju en klubb man alltid har känt till och flera jag känner har spelat för klubben den senaste säsongen, säger Joel Johansson till klubbens hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: