Annons:

Sök

Annons:

JUST NU: Han tar över Målilla Bandy –

Målilla Bandy har gjort klart med en ny huvudtränare. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: Han tar över Målilla Bandy – "En föreningsmänniska"

Målilla Bandy har gjort klart med en ny huvudtränare efter Johnny Quiros.
– Han vet vad Målilla står för och vi vet vad han står för, säger sportgruppens Jonas Karlsson om att Jesper Lüning tar över division ett-laget en tredje gång.

Annons:

För en vecka sedan stod det klart att Johnny Quiros lämnar uppdraget som huvudtränare för Målilla Bandy efter två år. I dag presenterade klubben hans ersättare. Valet föll på ett bekant ansikte i form av Jesper Lüning från Vetlanda. Det blir tredje sejouren som tränare i Målilla för Lüning.

Första gången han tränade Målilla var säsongen 2010/11, då han kom in en vecka innan seriestarten efter att klubben kickat Claes Jungewall. Den gången blev tiden i rödvitt bara fyra månader lång.

Nöjda med snabb lösning

Inför säsongen 2014/15 återkom Jesper Lüning i rollen som huvudtränare för Målilla Bandy och den gången blev sejouren två säsonger lång. Nu är han alltså tillbaka i klubben.

– Jesper är en föreningsmänniska ut i fingerspetsarna. Han vet vad Målilla står för och vi vet vad han står för. Vi är mycket nöjda över att det gick att komma fram till en lösning så här snabbt, säger Jonas Karlsson i sportgruppen i ett pressmeddelande.

Kontraktet med Jesper Lüning är skrivet på ett år.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: