Annons:

Sök

Annons:

Målilla föll – trots tidig ledning i enkronasmatchen

Målilla Bandy föll med 3–8 i enkronasmatchen mot Jönköping. Foto: Ossian Mathiasson

Målilla föll – trots tidig ledning i enkronasmatchen

Trots att Målilla ledde med 2–0 efter tio minuter blev det förlust med klara siffror mot tabelltrean Jönköping i kvällens enkronasmatch på Venhagsvallen.

Annons:

Anatoly Suzdalev satte 1–0 efter fyra minuter och några minuter senare ville Dimitry Lazar vara sämre när han satte 2–0.

Målillas glädje blev rätt kortvarig och bara ett par minuter senare hade gästerna reducerat och kvitterat på Venhagsvallen. 

Jönköping ledde med 5–2 i halvtid och vann till slut med säkra 8–3 inför 216 åskådare. Marcus Skoog gjorde Målillas tredje mål. 

– Jag är mycket nöjd med stora delar av första halvlek men vi ligger ändå under med 2–5 och det speglar inte matchen för fem öre. Vi börjar bra, gör 1–0 och ska ha en straff men det är nog bara domaren som inte såg det. Vi gör också 2–0 och sen får de in två mål på tillfälligheter. 5–2-målet gjordes under den femte övertidsminuten och jag vet inte var den tiden kom ifrån. Det var synnerligen konstigt och tungt för grabbarna, säger tränaren Jesper Lüning.  

Målilla fick ingen bra start på andra halvlek och Lüning var missnöjd med lagets första 20 minuter efter paus.

– Där föll vi ner lite grann men vi höjde oss under de sista 20 minuterna. Vi fick ingenting gratis i matchen och det kändes som att domaren tog utvisningar på Jönköping mot slutet för att jämna ut i statistiken. Jag vet inte hur mycket slag och hugg som våra spelare fick ta emot, säger Lüning.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: