Annons:

Sök

Annons:

Lüning om framtiden: ”Pratat lite om det”

Jesper Lüning diskuterar en eventuell fortsättning i Målilla Bandy. Foto: Ossian Mathiasson

Lüning om framtiden: ”Pratat lite om det”

Jesper Lüning är inne på sin tredje sejour i Målilla Bandy. Om det blir en fortsättning över nästa säsong står skrivet i stjärnorna.
– Vi har pratat lite om det men inget är klart, säger han.

Annons:

När Johnny Quiros lämnade uppdraget som huvudtränare för Målilla Bandy efter två år satsade klubben på ett bekant ansikte i form av Jesper Lüning från Vetlanda. 

Han tränade laget under några månader säsongen 2010/11, återkom i rollen som tränare inför säsongen 2014/15 och stannade i två år innan han kom tillbaka för en tredje sejour till årets säsong. 

Det unga och relativt oerfarna laget, om man bortser från ett par spelare, har haft en tung säsong som har genererat i nio poäng på 15 matcher. På lördag avslutas säsongen med hemmamatch mot Åtvidaberg – och Jesper Lünings framtid i klubben är osäker. 

Hur ställer du dig till en fortsättning?

– Vi håller på att diskutera den saken, sen får vi se var vi landar någonstans. Som vanligt så tycker jag att det är stimulerande att vara i en förening som Målilla Bandy. Det är en bra förening med mycket bra folk runt omkring. Sen är det väldigt roligt att vi har en trupp med många egna produkter. I nästan alla seriematcher har 13 av 16 spelare varit från egna leden, vilket är jättepositivt. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: