Annons:

Sök

Annons:

Efterlängtad comeback för Målilla Bandy

Erik Karlsson är tillbaka när Målilla Bandy tar emot Fredriksberg på annandagen. Foto: Micael Rundberg

Efterlängtad comeback för Målilla Bandy

Säg annandag jul, och många tänker på bandy. Inte minst i Målilla.

I morgon får hemmapubliken möjlighet att stifta bekantskap med Ronnebylaget Fredriksbergs BK.

Annons:

De senaste säsongerna har bandypubliken i Målilla vant sig vid att se de prestigefulla derbymatcherna mot Tjust på annandagen.

Men som du vet håller Målilla den här säsongen till i division 2, och därför är det nytt motstånd som väntar på Venhagsvallen i morgon.

Anrik motståndare

Till Målilla kommer den anrika klubben Fredriksbergs BK från Ronneby – Blekingens enda kvarvarande bandyklubb, som firar 85 år i år.

– Vi mötte dem borta i den andra omgången, och vann (6-3). Vi ledde ganska stort, men släppte in några billiga mål, minns serietvåan Målilla Bandys tränare Ove Nilsson.

– Fredriksberg är ett ganska ungt lag. För vår del tycker jag att det ser allt bättre ut för varje match som går. Gör vi bara det vi ska och spelar vårt eget spel, borde vi kunna lösa det här, säger Ove Nilsson.

Efterlängtad comeback 

Målilla tränade på juldagen och samtliga spelare är tillgängliga till annandagsmatchen. Man får också ett fint tillskott i form av Erik Karlsson. Erik opererade sitt ena knä i våras, har nu varit i full träning i några veckor och gör comeback i morgon

– Vi har haft lite problem med målskyttet, och Erik brukar ju vara lite av en måltjuv, så det känns bra. Men vi skyndar långsamt med honom, säger Ove Nilsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: