Annons:

Sök

Annons:

Omdiskuterat mål gav kryss mellan Hebe och FBSK

Janne Johansson var väldigt nöjd med sitt lags insats. Foto: Arkivbild

Omdiskuterat mål gav kryss mellan Hebe och FBSK

FBSK gick mot segern i bottenmötet mot Hebe. Då räddade ett omdiskuterat domslut hemmalaget – och frågan är om Robin Söderholms kvitteringsboll verkligen var över linjen.
– Domaren dömer mål, men jag vet inte, säger tränaren i Hebe Janne Johansson.

Annons:

Frödinge var det starkare laget i första och Mohammad Fayaz gav laget ledningen efter 20 minuter. Bud på fler bortamål fanns det defintivt.

I andra bet sig Hebe in i matchen bit för bit och i den 86:e minuten kom kvitteringen av Robin Söderholm. Bollen dansade på linjen och FBSK-spelare tyckte aldrig att den var över.

– Det känns som en förlust så det är riktigt surt. Våra spelare säger att bollen inte är över linjen, men jag vet inte. Det känns extra tungt, men det är en del av fotbollen, säger Senad Berisha och fortsätter:

– Framförallt i första är vi betydligt bättre och skapar väldigt mycket, men bollen vill inte in. I andra börjar vi bra, men sedan kommer de in i matchen. Vi sjunker för långt ned och de får ett pissmål.

"Jag är supernöjd"

Janne Johansson i Hebe var jublande glad över sitt lags insats:

– Jag kan inte vara annat än nöjd. Jag är supernöjd. Det är en bra match, båda lagen spelar bra och vi är riktigt med. Vi är där på riktigt och hade en fin inställning. Vi nöter i 90 minuter och sista kvarten har vi lite tryck. Domaren dömer mål, men jag vet inte om den var inne.

Hela hemmalaget får beröm, men Felix Andersson, Liam Bohlin och Mikad Haidari stack ut lite extra. I bortalaget var Fredric Carlsson den klarast lysande stjärnan, men även Alex Gunnarsson plussas.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: