Annons:

Sök

Annons:

Lokala spelare uttagna till nytt Smålandslagsläger

Selatin Shaljani är vidare till en ny samling med Smålandslaget. Foto: Ossian Mathiasson

Lokala spelare uttagna till nytt Smålandslagsläger

Två spelare från Hultsfreds FK är uttagna till Smålandslagets sista samling för pojkar födda 2004 inför Halmstadslägret. Det handlar om Nader Alsafadi och Selatin Shaljani.

Annons:

Det är 30 spelare som förbundskaptenerna Peter Andersson och Petro Kapsalis har tagit ut till samlingen på Visingsö under nästa helg. Under fyra dagar blir det träningar, teoripass och två matcher mot Östergötlandslaget. 

Hultsfreds FK skickar två spelare, målvakten Nader Alsafadi och forwarden Shaljani, till samlingen och Västerviks FF:s Herman Östin är också uttagen. 

– Nader har fått fin feedback av målvaktstränaren. Han är orädd, tydlig när han pratar och använder sig av en lite annorlunda teknik. Han är riktigt bra just nu och med mer träning kan han bli hur bra som helst, säger Petros Alsafadi om Nader Alsafadi.

Han ger också Selatin Shaljani, som nyligen har fyllt 15 år, massa beröm. Den unga forwarden har fått mycket speltid med Hultsfred i division 4 under säsongsinledningen. 

– Under den senaste samlingen var Selatin en av få spelare där vi såg att det var en renodlad forward. Han är duktig och en riktig måltjuv, säger Petros Alsafadi. 

VIF-spelare uttagen på flicksidan

Efter nästa helgs samling kommer ledningen ta ut 14 utespelare och två målvakter till Halmstadslägret som hålls i juli. 

– För många är det viktigt att komma med i Smålandslaget men vi säger att det bara är en bonus. Man får jobba på och saker och ting kan förändras på bara några månader, säger han. 

Anders Tuvesson, en av ledarna för P03/04 i HFK, är glad för vad spelarna har åstadkommit. 

– Det är fantastiskt. En spelare som Selatin var väldigt framträdande i vårt lag förra året och gjorde 50 mål. Nader kom till oss från VSGF/JAIK förra säsongen och gör framsteg, säger Anders Tuvesson. 

På flicksidan är upplägget likadant. 30 spelare är uttagna till sista samlingen innan Halmstadslägret och från vårt område finns Vimmerby IF:s Svea Backstad och Tjust IF FF:s Gabriella Krüger med. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: