Annons:

Sök

Annons:

B.O.IF kan ta kvalplats till division 5 efter ny seger

Hampus Jakobsson gjorde Blackstad/Odensvis segermål mot Hebe. Foto: Ossian Mathiasson

B.O.IF kan ta kvalplats till division 5 efter ny seger

Blackstad/Odensvi tog en mycket viktig seger mot ett sargat IF Hebe och vann med 2–1. Nu har laget stor chans att ta tredjeplatsen från Hjorted/Totebo i sista omgången då lagen möts på Tollevi.

Annons:

B.O.IF tog ledningen redan i fjärde minuten när Simon Karlsson var säkerheten själv från straffpunkten och strax före halvtid kom kvitteringen genom Ali Ahmadi. I 62:a minuten kom segermålet när Hampus Jakobsson sköt 2–1. 

– Jag vet inte vad jag ska säga. Vi åkte hit med tolv man och vår enda avbytare var målvaktstränaren. Vi stod återigen på hälarna under de tio första minuterna och var inte med. Vi kom igång ju längre matchen led men det gick inte vägen, säger Hebes tränare Janne Johansson. 

Han berömde målvakten Elias Johansson och backen Jacob Persson i Hebe. 

B.O.IF:s spelande tränare Armin Beganovic fick med sig tre poäng men så mycket mer var det inte. 

– Vi behövde den här segern, nu lever kvaldrömmen. Det satt långt inne och det var på håret. Vi skapar många lägen men bollen ville inte in. Nu går vi för tre poäng i avslutningen mot Hjorted/Totebo och det är inte omöjligt, säger Armin Beganovic, som inte ville lyfta fram någon enskild spelare. 

Både tvåan och trean i division 6 Vimmerby går vidare till kvalspel mot division 5 och sista omgången bjuder på ett högintressant möte mellan trean Hjorted/Totebo på 37 poäng och fyran B.O.IF på 36 poäng. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: