Annons:

Sök

Annons:

  • Hebe höll avslutning – delade ut flera priser

    Rasmus Sandsborg, Elias Johansson och Jacob Persson fick utvecklingspriset. Foto: Privat

  • Hebe höll avslutning – delade ut flera priser

    Jimmy Lingefjord blev Årets Hebeit.

  • Hebe höll avslutning – delade ut flera priser

    Jacob Persson, Elias Johansson och Ali Ahmadi fick träningspris.

Hebe höll avslutning – delade ut flera priser

För en tid sedan hade IF Hebe avslutning av säsongen 2019. Bland annat delades priset "Årets Hebeit" ut.

Annons:

IF Hebe slutade åtta med sitt unga lag i division 6 den gångna säsongen. Nyligen firade klubben från Silverdalen av säsongen med bowling, middag och en del priset. Tränaren Jan Johansson ville summera en lyckad säsong.

– Vi föll många gånger på orutin, när vi var med i matcher så föll vi på att rutin och erfarenhet inte riktigt fanns där i 90 minuter. Vi spelade inte tv matcher i rad med samma startelva vilket också bidrar till att det blir lite vilset på matcher. Trots brist på kontinuitet på matcher gör vi det däremot riktigt bra med egentligen ett helt nytt A-lag där vi saknade nyckelspelare under stora delar och många gjorde sin första seniorsäsong. 15,8 spelare i snitt på träning är riktigt bra och bidrar till att kunna träna på det man vill. Jag fick ett samtal av Torbjörn Allvin som berättade att Hebe vunnit Fair-play ligan av 31 lag i regionen. Ett av våra fokusområden, hur vi uppträder mot domare, motståndare och varandra. På det hela taget en väldigt bra säsong i Silverdalen, säger han. 

Priset som Årets Hebeit gick till Jimmy Lingefjord. Motiveringen är att han gjort en bra säsong som spelare, visat otrolig klubbkänsla, varit en stor förebild både på och bredvid planen samt bidragit mycket för gemensam och kamratskap.

Utvecklingspriset gick till Rasmus Sandsborg, Elias Johansson och Jacob Persson. Träningspriset gick till fyra spelare som tränade lika mycket: Jacob Persson, Elias Johansson, Ali Ahmadi och Ghoulami Amir.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: