Annons:

Sök

Annons:

Offensiv spelare kan hamna i Gullringen:

Erik Ståhlgren kan lämna Högsby och representera Gullringen nästa säsong. Hans beslut kommer senare i veckan. Foto: Ossian Mathiasson/Arkiv

Offensiv spelare kan hamna i Gullringen: "Styrd av frimånaden"

Gullringens GoIF kan vara på väg att göra en stark värvning. Erik Ståhlgren, 24, funderar kring nästa säsong och väljer mellan två klubbar.
– Det står mellan Högsby och Gullringen och mitt beslut kommer i veckan, säger Hultsfredsbon till DV/DH på onsdagsförmiddagen.

Annons:

Det är flera lokala klubbar som har visat intresse för den offensive spelaren Erik Ståhlgren efter den avslutade säsongen med Högsby IK i division 3. Moderklubben IF Hebe (division 6) och division 5-föreningarna Målilla GoIF och Hultsfreds FK gallrades bort i ett tidigt skede.  

– Det är lite för låg nivå, säger Erik Ståhlgren. 

"Han tror på mig"

Han har också, tillsammans med Hultsfreds FK-försvararen Kevin Olsson, tränat med division 4-laget Myresjö/Vetlanda men det är inte heller aktuellt vid närmare eftertanke. 

– Nej, det tar en dryg timme att åka till Vetlanda så det är lite för mycket tid i bilen för att spela division 4-fotboll. Annars verkar klubben jätteintressant och tränaren Jerker (Einarsson) tror på mig och vill ha mig i sitt lag. Vi spelade ihop i Hebe för några år sedan men jag tackade nej i söndags, säger Ståhlgren.

Högsby eller Gullringen? 

Stanna i Högsby eller gå till Gullringens GoIF i division 4. Det är vad som gäller för Ståhlgren, som förväntas ta ett beslut före frimånadens slut. 

– Inget är bestämt men det är nära. Jag har fått begränsat med speltid i Högsby och det har inte blivit så många starter utan många inhopp. Frågan är om jag ska gå ner ett steg i seriesystemet för att få spela mer regelbundet, säger Ståhlgren. 

Vad lockar med en övergång till Gullringen?

– De verkar ha en bra ledarstab och organisation och en spännande trupp. Det är också en fruktansvärt rolig division 4-serie som lockar. 

Högsby då?

– Jag har trivts jättebra under mina två säsonger i Högsby och det är en förening som vill framåt och har många bra fotbollsspelare. 

När kommer du fatta ditt beslut?

– Mitt beslut kommer komma senare i veckan. Jag är styrd av frimånaden och har tänkt att mitt beslut ska komma före söndag. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: