Sök

Nyförvärven imponerade när Målilla vann

Målilla GoIF:s säsongspremiär på elvamannaplan är spelad. Och det slutade med seger.

På söndagseftermiddagen mötte Målilla division 6-laget Alstermo IF i en träningsmatch.
Målilla tog direkt tag i spelet och skapade tre-fyra vassa chanser under de första 20 minuterna.

Ledning efter volley

Ledningsmålet gjorde Albin Moberg på en fin volley efter hörna, men Alstermo hann kvittera innan paus.

– Ett slarvigt misstag av oss på en fast situation. Den andra halvleken tillhör oss, och utöver två mål har vi tre i ribban och ytterligare några fina§ lägen, säger tränaren Johan Martinsson.

Pigga nyförvärv

Duktiga nyförvärvet från Virserum Mohammed Oudah Kadhim satte 2-1, och Daniel Skog satte avgörande 3-1.

Målilla testade fyra nya spelare i startelvan, vilket slog väl ut.

De gjorde pigga intryck allihop. Extra roligt att se 15-årige Eron Ajdini gå in och ta för sig så bra, säger Johan Martinsson.