Annons:

Sök

Annons:

Det krävs vaccinbevis om du ska se Hultsfreds HF:s matcher i Hagadal denna säsong. Foto: Bildbyrån

Utan vaccinpass släpps du inte in på a-lagets matcher

Nästa lördag spelar Hultsfreds HF sin första hemmamatch i division 3. Då är det ingen idé att gå till hallen utan ha ett eget vaccinbevis.

Annons:

Regeringen har klubbat att det kommer krävas vaccinationsbevis vid offentliga tillställningar med publik över 100 personer från och med den 1 december. 

Hultsfreds HF:s styrelse har tidigare i veckan beslutat att införa krav på vaccinationsbevis samt legitimation för all publik över 18 år vid samtliga a-lagsmatcher som spelas i Hagadal samt vid b-lagets match den 11 december.

Avvisas om man saknar vaccinpass

HHF kommer i anslutning till entrén kontrollera vaccinpass för alla åskådare över 18 år och legitimation. Den som inte kan uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis kommer avvisas. 

– Den 11 december genomförs säsongens första hemmamatch för A-laget. Det är derby och sponsormatch mot Västervik HF. Samma eftermiddag spelar även B-laget mot Ljungsbro HF. Förra säsongen blev en stor antiklimax för i princip hela vår verksamhet, att åter få träna och spela matcher är något som vi längtat efter. Med publik på läktaren blir inramningen av en match så mycket bättre. Vi vill självklart kunna ge vår publik en fin handbollsupplevelse, det gör vi bäst genom att följa de allmänna rekommendationer som nu beslutats, säger Camilla Ljungdahl, ordförande i Hultsfreds HF. 

Övriga hemmamatcher för b-laget och ungdomslagen har ett publiksnitt som ligger väsentligt lägre. 

– Vi anser att det vid sådana tillfällen är fullt tillräckligt att vidta de grundläggande smittskyddsåtgärder som krävs. Det handlar bland annat om information om att visa hänsyn och undvika onödig trängsel och se till att det finns möjlighet att tvätta händerna eller använda handsprit, säger Camilla Ljungdahl.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: