Sök

Andra raka segern för HHF – vann med uddamålet: “Stärker moralen”

Robin Löfstedts HHF vann på söndagen. Foto: Arkivbild

Hultsfreds HF vann med 34-33 på bortaplan mot RP IF HK. Det var lagets andra raka seger.
– Jävligt skönt, alltid skönt att vinna uddamålsvinster, säger Hultsfreds huvudtränare Andreas Sundqvist efter matchen.

Hultsfred hade svårt att täppa till bakåt under den första halvleken i lördagens bortamöte mot RP IF HK. Men målen gjordes framåt och gästerna höll matchen vid liv när 30 minuter hade spelats vid ställningen 17-16 till hemmalaget.

– Vi gick in med att vi var besvikna över det, säger Hultsfreds huvudtränare Andreas Sundqvist.

Defensiven blev bättre i andra

I den andra halvleken höjde sig det defensiva spelet och målen fortsatte att komma. Hultsfred drog det längsta strået och vann med 34-33.

– Jävligt skönt, alltid skönt att vinna uddamålsvinster. Vinst med en boll stärker moralen i laget, avslutar Sundqvist om lyfter fram Joel Ahnstedt och Gustaf Örnros efter segern.

Målskyttar för Hultsfred: Joel Ahnstedt 10, Gustaf Örnros 7, Christoffer Sundqvist 5, Robin Löfstedt 5, Elias Andersson/Landholm 4 och Adrian Söderpalm 3.