Annons:

Sök

Annons:

Långa väntan är över – HHF gör debut på hemmaplan i dag

Robin Löfstedts Hultsfreds HF tar emot Västerviks HF i säsongens första hemmamatch som dessutom är årets sponsormatch. Foto: Arkivbild

Långa väntan är över – HHF gör debut på hemmaplan i dag

Hultsfreds HF har inlett med tre raka matcher på bortaplan. I dag är väntan på första hemmamatchen över. Västerviks HF väntar i årets sponsormatch.
– Det krävs att vi håller fokus genom hela matchen, säger tränaren Andreas Sundqvist. 

Annons:

I dag, två månader efter säsongens första match, spelar Hultsfreds HF sin första hemmamatch i division 3. Det hör sannerligen inte till vanligheterna att ett lag inleder med tre raka matcher på bortaplan men det har HHF fått erfara. 

Nu är siktet inställt på tredje raka segern i derbyt och sponsormatchen mot Västerviks HF. 

– Det är framför allt kul att få släppa in publik igen och spela inför publik. Det är riktigt längesen. Vi spelade några matcher hemma ifjol med begränsat antal åskådare så det är nästan två år sedan vi hade ordentligt med folk, säger Andreas Sundqvist, tränare i HHF. 

HHF förlorade premiären mot HK Fräs och har därefter besegrat både HK Miffe och RP IF. De står på fyra poäng efter tre matcher. 

– Vi åkte på en snöplig förlust i första matchen som vi borde ha vunnit. I de två senaste matcherna har vi gjort jobbet och tagit fyra pinnar, vilket vi är nöjda med. 

"Krävs att vi spelar klart matchen"

HHF har alla spelare tillgängliga i eftermiddagens derby mot Västervik, ett lag som HHF mötte i en träningsmatch på försäsongen. 

– Då var vi inte nöjda men den kan vi inte gå på, säger Sundqvist. 

Vad blir viktigt för att vinna i dag?

– Västervik är ett lag som aldrig slutar spela oavsett vad det står. Det krävs att vi spelar klart matchen, håller fokus genom hela matchen, står bra bakom och får igång målvaktspelet. 

HHF har infört krav på vaccinationsbevis samt legitimation för all publik över 18 år vid alla a-lagsmatcher denna säsong. 

– Det är alltid kul att spela inför mycket folk så jag hoppas och tror på god uppslutning. 

Fakta

Hultsfreds trupp till säsongens första hemmamatch: Oliver Carlford, Tim Johansson, Felix Andersson, Anton Söderström, Elias Andersson Landholm, Joel Wiger Albertsson, Joel Ahnstedt, Christoffer Sundqvist, William Östergren, Robin Löfstedt, Gustaf Örnros, Armen Aslanyan, Tobias Stridh, Adrian Söderpalm, Axel Andersson Landholm och Oskar Andersson.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: