Annons:

Sök

Annons:

Första HHF-förlusten kom i säsongsavslutningen:

Andreas Sundqvists Hultsfreds HF förlorade sista seriematchen mot Vadstena med 29-36. Foto: Stefan Härnström

Första HHF-förlusten kom i säsongsavslutningen: "Ingen som har dagen"

Hultsfreds HF missade chansen att gå obesegrade genom division 3. Årets första förlust kom i årets sista match. 
– Det gick jättedåligt, säger tränaren Andreas Sundqvist efter 29–36-förlusten mot Vadstena HF. 

Annons:

För en vecka sedan firade Hultsfreds HF seriesegern i division 3 efter att ha vunnit med 37–34 i en rafflande match mot Finspångs HK. 

I dag avslutades säsongen med en svår bortamatch mot Vadstena HF. Hultsfred gick för tionde raka segern, men det blev en blytung förlust med 29–36. 

– Det är ingen spelare som har dagen. Kollektivet fungerar inte och vi gör alldeles för mycket tekniska fel och går på soloprestationer. Nej, inget funkade, säger tränaren Andreas Sundqvist besviket efter säsongens första nederlag. 

Vad beror det på?

– Det är svårt att säga vad det beror på. Det var en rejäl urladdning förra helgen men jag tycker att vi ska kunna motivera oss själva till att vinna och gå obesegrade genom serien.  

Lutar åt division 2-spel nästa säsong

Det är alltjämt oklart om Hultsfreds HF väljer att ta klivet upp i division 2. 

– Vi håller på och gör en inventering av spelartruppen för att se vad vi har för spelare till kommande säsong. Som det ser ut i dag lutar det åt att vi kommer ta klivet upp. Jag själv tycker att man ska göra det när man vinner en serie. 

När kommer besked om vilken serie ni ska tillhöra nästa säsong?

– Det vet jag inte riktigt, det tar längre tid än vad man tror. Jag hoppas att det kommer så fort som möjligt så man kan börja förbereda sig för kommande säsong. 

Kommer du fortsätta som tränare för HHF:s a-lag?

– Jag har roligt med det här gänget, men livet ska falla på plats också. Jag har en del att fundera på under de kommande veckorna. Det här laget har tagit stora kliv de senaste säsongerna och det vore kul att se hur det går för oss i division 2. 

Fakta

Målskyttar, HHF: Adrian Söderpalm sju, Gustav Föghner sex, Tobias Stridh fyra, Axel Andersson Landholm fyra, Christoffer Sundqvist fyra, Erik Örnros tre och Oskar Andersson ett.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: