Annons:

Sök

Annons:

Två nyckelspelare saknas när HHF jagar revansch i morgon

Eric Schultz är avstängd i HHF:s hemmamatch mot Karlshamn. Foto: Ossian Mathiasson

Två nyckelspelare saknas när HHF jagar revansch i morgon

Hultsfreds HF är på jakt efter revansch efter den snöpliga förlusten mot Malmö. Under lördagen tar HHF emot Karlshamns HF på hemmaplan.
– Karlshamn är ett lag vi vill ha bakom oss i tabellen och då är det en match vi bör vinna, säger HHF-ledaren Bo Sundqvist.

Annons:

Hultsfred var på väg mot seger i bortamatchen mot Malmö förra helgen. HHF ledde med fyra bollar när mindre än åtta minuter återstod av matchen, men förlorade till slut med 29-27.

– Vi var besvikna då. Det var en match som vi borde ha vunnit, men det gäller att spela hela matchen. Men bara man lär sig av sina misstag och inte gör om dem så är det väl okej, säger Bo Sundqvist.

Vad berodde det på att ni tappade den matchen?

– Jag vet inte om koncentrationen kanske gick ned litegrann. Men vi skapade ändå de lägena vi ville skapa, men missade dem. Samtidigt toppade deras målvakt sin insats mot slutet och några dagar senare spelade han i Elitserien. 

Schultz är avstängd

HHF parkerar just nu i mitten av tabellen med sina åtta poäng. Lördagens motståndare hemma i Hagadal, Karlshamns HF, är näst sist i serien med fyra poäng.

– Vi har väldigt goda chanser att vinna den här matchen och jag tror att vi kommer göra det också. Karlshamn har tappar ett antal spelare till den här säsongen, men de är absolut inte ofarliga, säger Bo Sundqvist.

Hultsfred kommer till spel utan startspelarna Eric Schultz (avstängd) och Sasa Omrcen.

– Det som är bra i år är att vi har många spelare. Nu får de yngre killarna kliva in och visa att de vill vara med och slåss om en plats. Det har sett bra ut på träning och de är värda att få chansen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: