Annons:

Sök

Annons:

Problemen fortsätter för Hultsfreds HF - då får han chansen

Robin Löfstedt och Sasa Omrcen saknas mot Karlshamn. Foto: Ossian Mathiasson

Problemen fortsätter för Hultsfreds HF - då får han chansen

Hultsfreds HF har fortsatta problem med skador och sjukdomar. I dagens match borta mot Karlshamn kommer laget till spel utan Robin Löfstedt och Sasa Omrcen.
– Robin går inte att ersätta. Vi får hoppas att var och en tar ett större ansvar, säger HHF-tränaren Bo Sundqvist.

Annons:

HHF har haft stora problem den senaste tiden och har nu sex poäng upp till en positiv kvalplats. Samtidigt skiljer det ”bara” fem poäng till både direktnedflyttning och en negativ kvalplats, där vi bland annat hittar helgens motståndare Karlshamn.

– Det här är en match vi väldigt gärna vill vinna, förstås. Karlshamn är ju ett av lagen som vi inte vill ska komma ifatt oss. Jag tror att det blir en tuff match, men är ganska hoppfull att vi ska vinna, säger Bo Sundqvist.

Oklart med Löfstedt

Hultsfred kommer alltså till spel utan Robin Löfstedt, som har fortsatta skadeproblem. Dessutom missar Sasa Omrcen, som har lunginflammation, matchen.

– Det är lite oklart när det gäller Robin. Hans handskada har inte läkt som läkarna hade tänkt sig. Nu ska han in och göra en magnetkameraundersökning för att se om de har missat något. När det gäller Sasa så är han borta åtminstone den här och nästa vecka.

Vad säger du om er form?

– Det har varit lite upp och ned. Vi har jobbat rätt mycket med försvarsarbetet och det har blivit mycket bättre. Det är en trygghet och jag hoppas att vi kan fortsätta så. Det som däremot oroar lite är spelet framåt.

Större ansvar för Dehlin

Bo Sundqvist medger att HHF i nuläget inte tittar uppåt i tabellen.

– I det här läget är det inte så att vi siktar på någon topplacering. Vi har haft för mycket skador och sjukdomar. Jag kan tycka att placeringen är helt okej, det är väl ungefär där vi hade väntat oss att ligga. Kan vi hålla oss runt mitten är det bra.

I HHF kommer Wiktor Dehlin att få mer speltid än tidigare i dagens match.

– Han har haft problem med ryggen och var inte med från början av säsongen. Det är en bra förstärkning för oss. Han har bara spelat försvar hittills, men nu får han chansen att axla Sasas (Omrcen) roll framåt, säger Bo Sundqvist.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: