Annons:

Sök

Annons:

HHF kastade bort chansen i första halvlek – kontraktet inte säkrat

Hultsfred förlorade bortamatchen mot Trelleborg. Foto: Ossian Mathiasson

HHF kastade bort chansen i första halvlek – kontraktet inte säkrat

Hultsfreds HF lyckades inte säkra kontraktet i dagens bortamatch mot Trelleborgs HBK Elit. HHF hamnade i ett stort läge i den första halvleken och föll till slut med 36-30.
– Det var ruskigt illa i den första halvleken. Sen gjorde vi ett bra försök i andra, säger HHF-tränaren Bo Sundqvist.

Annons:

Den första halvleken blev blytung för Hultsfred, som låg under med 19-10 i paus.

– Det var för dåligt, det var ruskigt illa i första. Sen hade vi väl inte riktigt flytet heller. Jag brukar inte skylla på domarna, men det var många lustiga grejer i första halvlek, säger Bo Sundqvist.

Hur kommer det sig att ni gör en så svag första halvlek än en gång?

– Vi hade problem att få dit bollarna. Tyvärr tog vi lite för tidiga avslut trots att vi hade pratat om den biten innan matchen.

Laget startade sedan den andra halvleken starkt och gick upp till ett tvåmålsunderläge, 22-20. Med tio minuter kvar att spela var HHF:s underläge fortfarande två mål, 29-27.

– Vi hade chansen att få ned det till ett mål vid något tillfälle. Hade det blivit mål där kunde det ha blivit lite mer nerv i matchen. Men vi gjorde ett bra försök i andra, det är vi nöjda med.

Närmare än så kom inte Hultsfred och förlustsiffrorna skrevs till slut till 36-30. Därmed får HHF vänta med att fira ett säkrat division två-kontrakt.

Lukas Örnros och Albin Nilsson fick beröm i HHF.

Fakta

Målen, HHF: Ivan Pilipovic 10, Albin Nilsson 5, Lukas Örnros 5, Sasa Omcren 3, Andreas Thorngren 3, Eric Schultz 2, Gustaf Örnros och Adam Sundqvist. 

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: