Annons:

Sök

Annons:

HHF vann igen efter stark andra:

Robin Löfstedt var målbäst när HHF vann igen. Foto: Simon Henriksson

HHF vann igen efter stark andra: "Likt förra matchen"

Seger i förra omgången. Och ny seger på lördagen. Hultsfreds HF tycks ha hittat rätt igen.
– Det känns jättebra, säger tränaren Bo Sundqvist, efter 31-26-segern.

Annons:

Precis som senast mot Höör var det en jämn första halvlek mot Hök på lördagen. I den andra perioden stoppade HHF i en högre växel – och vann ganska komfortabelt till slut.

– Det var väldigt likt förra matchen. I första halvlek var det inget bra försvarsspel, vi hade ingen bra träff, men i den andra får vi till det och då vinner vi ganska enkelt, säger HHF-tränaren Bo Sundqvist.

Ställningen efter den första halvleken var 16-16. Den andra vann HHF med 14-10. Varför det blir så är svårt att förklara, säger Bo Sundqvist.

– Jag vet inte riktigt, vi tränar på att vara aktiva. Ändå släpper vi in 16 i första och bara tio i andra halvlek. Det är en jäkla skillnad, men det tar kanske lite tid för oss att börja jobba och agera. Slutresultatet med 31 mål framåt och 26 bakåt är helt okej känner jag.

"Känns jättebra"

Nu kan Hultsfred, efter den andra raka segern, börjar titta aningen uppåt i tabellen igen.

– Det känns jättebra. Spelet framåt är bra över hela matchen och försvaret är extra bra i andra halvlek. Vi får lite målvaktsräddningar på Oliver (Carlford) och vi löser deras dubbelpunkt på Ivan (Pilipovic) och Robin (Löfstedt) jättebra. Vi hade tittat på det, Höör gjorde också så och vi var förberedda på att det kunde komma. Att vi också producerar mål över hela linjen är skönt.

HHF-tränaren ville berömma hela försvarsspelet i andra halvlek och även Christoffer Sundqvist, Robin Löfstedt och Ivan Pilipovic.

Robin Löfstedt stänkte dit åtta mål och Ivan Pilipovic och Christoffer Sundqvist sex var. Sasa Omrcen gjorde fem, Elias Andersson Landholm och Albin Nilsson två vardera och Axel Henriksson och Gustav Örnros gjorde varsitt.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: